Recept

Vaječná pomazánka s kečupem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 25748

Ingredience

50 ml Kečup
100 g Máslo čerstvé
1 ks Rajčata
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 823kJ
10% Sacharidy 34 g
37% Tuky 28 g
10% Sodík 198 mg
21% Bílkoviny 12 g

Vaječná pomazánka s kečupem postup přípravy receptu:

1

Vejce vaříme 8 minut, necháme vychladnout, oloupeme a oddělíme žloutky od bílků. Máslo vyšleháme, přidáme rozmělněné žloutky, pikantní kečup a osolíme. Pomazánku namažeme na půlky žemlí a posypeme nadrobno pokrájeným bílkem. Ozdobíme plátkem rajčete.

2

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept