Recept

Olivová omáčka s treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25764
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 stroužek Česnek
20 ml Citronová šťáva
350 g Lilek
80 ml Olej olivový
50 g Olivy nakládané
5 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
50 ml Pomerančová šťáva
120 g Rajčata
5 g Sůl
800 g Treska aljašská
5 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 667kJ
3% Sacharidy 10 g
33% Tuky 25 g
41% Sodík 825 mg
67% Bílkoviny 38 g

Olivová omáčka s treskou postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme a osušíme. Do masa vetřeme sůl, pepř a citronovou šťávu. Čtyři čtverce alobalu potřeme trochou oleje. Zbývající olej smícháme s pomerančovou šťávou, lístky oregana a česnekem a ochutíme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rajčata a lilek omyjeme a vykrojíme stopky. Nakrájíme je na plátky a rozložíme na alobal. Olivy nakrájíme na proužky. Na zeleninu položíme rybí maso, tymián a olivy, přelijeme ochuceným olivovým olejem a balíčky dobře uzavřeme. Pečeme v horké troubě 20-30 minut.

2

Jako přílohu podáváme čerstvou křupavou bagetu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept