Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25765
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

250 g Chřest sterilovaný
100 g Krab
30 g Máslo čerstvé
100 g Mušle v nálevu
60 g Ovesné vločky
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
5 g Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
400 g Treska aljašská
50 ml Vývar rybí
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 774kJ
5% Sacharidy 16 g
30% Tuky 22 g
58% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 40 g

Křupavý rybí nákyp postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme a osušíme. Ohnivzdornou formu vymažeme máslem a vysypeme 1 lžící ovesných vloček. Rybí maso nakrájíme na menší kousky a spolu s chřestem, kraby a mušlemi rozložíme do formy. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rozpustíme zbývající máslo a vmícháme do něj instantní vločky. Přidáme vývar z chřestu, kyselou smetanu, ochutíme solí, pepřem a petrželkou. Touto omáčkou rybu přelijeme, posypeme ji zbývajícími vločkami a sýrem, navrch dáme kousky másla. V horké troubě zapékáme asi 15-20 minut.

2

Chutná s okurkovým salátem s kyselou smetanou a spoustou nasekaného kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept