Recept

Těstoviny se zeleninou a bazalkovým dresinkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25775

Ingredience

400 g Artyčoky sterilované
2 polévková lžíce Bazalka
120 g Cuketa
1 polévková lžíce Džus pomerančový
1 polévková lžíce Olej stolní
25 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Rajčata loupaná (konzervovaná)
120 g Rajčata Cherry
25 g Rajčata sušená sterilovaná
100 g Salát hlávkový
2 polévková lžíce Sýr smetanový tavený 45%
0,5 kávová lžička Sůl
220 g Těstoviny Penne

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 333kJ
16% Sacharidy 56 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 251 mg
22% Bílkoviny 12 g

Těstoviny se zeleninou a bazalkovým dresinkem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme na zkus těstoviny, scedíme je, vsypeme zpět do hrnce, vmícháme olej, pepř, sůl, vypeckované a na plátky nakrájené olivy a sušená rajčata, která jsme namočili, poté scedili a nakrájeli. Směs odložíme, aby vychladla.

2

Do vychladlých těstovin vmícháme rozpůlená srdíčka artyčoků bez nálevu, na kolečka nakrájenou cuketu a rozpůlená rajčata.

3

Na závěr vmícháme dresink, který jsme připravili z rozdrcených konzervovaných rajčat, sýra, pokrájeného svazku bazalky a pomerančového džusu.

4

Servírovací mísu vyložíme listy salátu, vsypeme těstovinovou směs, ozdobíme drobně sekanými bazalkovými lístky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept