Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2582

Ingredience

3 ks Cibule
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
100 g Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Eidam cihla 30%
5 plátek Uzená vepřová krkovička
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 81 kcal
Kilojoule 337kJ
2% Sacharidy 8 g
5% Tuky 4 g
0% Sodík 2 mg
7% Bílkoviny 4 g

Pudink z kyselého zelí postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a nakrájíme cibuli, hlávku zelí opláchneme a nakrájíme na proužky.

2

Osmahneme v hrnci na oleji cibuli, přidáme nakrájené zelí a vše smícháme a podusíme.

3

Když zelí změkne, vše přendáme do pekáčku.

4

Než dáme pudink péct, pomažeme povrch rajčatovým protlakem a posypeme nakrájenými plátky uzené krkovice.

5

V hrnečku rozmícháme smetanu s rozmarýnem a směsí zalijeme uzené maso se zelím.

6

Posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept