Recept

Rajský krém s chobotnicí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25822

Ingredience

800 g Chobotnice
50 ml Citronová šťáva
40 g Kerblík
50 ml Olej olivový
5 g Pepř citronový
250 g Rajčata
5 g Sůl
250 ml Víno bílé
150 g Zakysaná smetana
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 860kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 22 g
61% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Rajský krém s chobotnicí postup přípravy receptu:

1

Chobotnici necháme rozmrazit. Poté nakrájíme, kroužky osušíme a pokapeme je citronovou šťávou.

2

Nasekáme kerblík.

3

Rajčata na okamžik ponoříme do vroucí vody, oloupeme je, rozčtvrtíme a odstraníme semínka. Dužinu nakrájíme na drobné kostičky a spolu s bílým vínem vložíme do mixéru. Zapneme na nejvyšší stupeň a rozmixujeme na jemné pyré.

4

Rozehřejeme olej, opečeme na něm chobotnici a přidáme česnek, sůl a pepř. Maso vyjmeme a do pánve přidáme rozmixovaná rajčata a zakysanou smetanu. Povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept