Recept

Křenová omáčka s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 25860
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

100 ml Bujón hovězí
10 ml Citronová šťáva
1 špetka Cukr moučkový
300 g Jablka
30 g Křen
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 359kJ
4% Sacharidy 15 g
2% Tuky 1 g
303% Sodík 6 g
8% Bílkoviny 5 g

Křenová omáčka s jablky postup přípravy receptu:

1

Křen a oloupaná jablka nastrouháme na jemno, vložíme do misky a zalijeme horkým hovězím bujónem. Ochutíme solí, cukrem a zakapeme citronovou šťávou. Promícháme a můžeme podávat.

2

Tato omáčka je vhodná k rybím pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept