Recept

Bílý a zelený chřest s kerblíkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25864
Kategorie: Zelenina

Ingredience

800 g Chřest bílý
800 g Chřest zelený
75 g Dýňová semínka
50 g Kerblík
40 g Máslo čerstvé
10 g Olej z vlašských ořechů
5 g Pepř cayenský
1 ks Pomeranče
5 g Sůl
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 738kJ
9% Sacharidy 33 g
38% Tuky 29 g
27% Sodík 530 mg
34% Bílkoviny 19 g

Bílý a zelený chřest s kerblíkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Chřest kuchyňsky upravíme, bílý chřest dáme vařit do slané vody s kouskem másla asi na 5 minut. Přidáme zelený chřest a vaříme dalších 7 minut. Dýňová semínka opražíme nasucho, smícháme s olejem a se zakysanou smetanou a rozmixujeme. Ochutíme solí, pepřem, pomerančovou šťávou a cayenským pepřem. Vmícháme kerblík.

2

Podáváme s opečenými brambůrky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept