Recept

Estragonová omáčka k zeleninovým nudlím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25879

Ingredience

200 g Brambory
400 g Cuketa
10 g Estragon
40 g Jíška hotová světlá
400 g Mrkev kořen
3 g Muškátový oříšek
125 g Máslo čerstvé
10 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Sýr Parmezán
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 794kJ
8% Sacharidy 27 g
349% Tuky 262 g
33% Sodík 660 mg
16% Bílkoviny 9 g

Estragonová omáčka k zeleninovým nudlím postup přípravy receptu:

1

Brambory a zeleninu nastrouháme na tenké plátky, které pak nakrájíme na úzké proužky. Ty potom uvaříme v menším množství vody do křupava, poté je slijeme a vývar zachytíme. Zeleninu necháme dobře okapat. Promícháme ji s olejem, okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem.

2

Zahřejeme 125 ml zeleninového vývaru, metličkou zašleháme instantní jíšku a necháme vařit 1 minutu. Máslo nakrájíme na kousky a postupně je vmícháme do omáčky. Nakonec přidáme estragon a omáčkou přelijeme zeleninové nudle.

3

Posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept