Jednoduchý recept

Římská omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25881
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

40 g Cibule
40 g Kapary
50 g Máslo čerstvé
8 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olivy černé
8 g Sardelová pasta
1 špetka Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 469kJ
9% Sacharidy 31 g
65% Tuky 49 g
30% Sodík 594 mg
23% Bílkoviny 13 g

Římská omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli, kapary a vypeckované olivy nakrájíme nadrobno.

2

Na pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli, necháme zpěnit. Podlijeme trochou vody, přisypeme kapary a olivy, špetku soli a trochu mouky. Vaříme 10 minut, zakapeme octem, přidáme sardelovou pastu, necháme ještě jednou projít varem a odstavíme.

3

Nakonec vmícháme lžíci másla.

Poznámka

Podáváme ke smaženým masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept