Recept

Humří vývar s račím masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25883
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

2 hrst Nudle rýžové
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Pepř bílý
2 polévková lžíce Pórek
300 g Rak říční
2 polévková lžíce Šťáva zázvorová
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
4 dl Voda pitná
7,5 dl Vývar z humrů

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 986kJ
9% Sacharidy 32 g
29% Tuky 22 g
91% Sodík 2 g
60% Bílkoviny 33 g

Humří vývar s račím masem postup přípravy receptu:

1

Do woku nalijeme humří vývar, přimícháme sójovou omáčku, zázvorovou šťávu a přivedeme k varu.

2

Rýžové nudle si dáme nabobtnat do hrnce s vlažnou vodou a když jsou dostatečně měkké, scedíme je a propláchneme studenou vodou.

3

V misce si rozšleháme vajíčko, které zamícháme do polévky. Pak do polévky vložíme uvařené maso z říčních raků, rýžové nudle, polévku promícháme, osolíme a opepříme podle chuti a mírně vaříme ještě 5 minut.

4

Polévku podáváme s omytým, na nudličky pokrájeným pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept