Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25917
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Chřest bílý
100 g Cibulka jarní
10 g Cukr krupice
100 g Hrášek
30 g Kerblík
100 g Máslo čerstvé
2 ks Mrkev kořen
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
50 g Sýr Parmezán
350 g Těstoviny Linguine

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 786kJ
24% Sacharidy 86 g
265% Tuky 199 g
35% Sodík 699 mg
41% Bílkoviny 23 g

Pasta primavera postup přípravy receptu:

1

Přivedeme k varu dostatečné množství vody, řádně osolíme a nudle uvaříme al dente. Jarní cibulky očistíme, světlou část nakrájíme nadrobno, zelené části pokrájíme na kroužky a zatím odložíme stranou. Oloupeme mrkev a chřest, nakrájíme na plátky, případně na malé kousky. Rozmrazíme hrášek. Zeleninu zalijeme osolenou vodou, přidáme špetku cukru a pepře a uvaříme tak, aby křupala. Rozpustíme máslo, necháme je lehce ztmavnout a poté osolíme a opepříme. Vmícháme zeleninu a zelenou část cibulky, okořeníme solí a pepřem. Nudle scedíme, vložíme do předehřáté mísy a promícháme s máslovou zeleninou a kerblíkem. Posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept