Jednoduchý recept

Tamarindová omáčka s rajčaty s Ravioli

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25935
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
40 g Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
350 g Rajčata
10 g Rozmarýn čerstvý
60 g Šalotka
15 g Sůl
100 g Sýr Fontina
100 g Tamarindová pasta
750 g Těstoviny Ravioli -masové
350 ml Víno červené
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 840kJ
13% Sacharidy 48 g
48% Tuky 36 g
131% Sodík 3 g
48% Bílkoviny 27 g

Tamarindová omáčka s rajčaty s Ravioli postup přípravy receptu:

1

Uvedeme do varu dostatečné množství vody a hodně ji osolíme. Podle návodu na obalu uvaříme těstoviny al dente.

2

Dvě rajčata ponoříme na okamžik do horké vody, oloupeme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme nadrobno. Šalotky osmažíme na 2 lžících másla. Přidáme rajčata a tamarindovou pastu, zalijeme vínem a 10 minut vaříme zprudka. Omáčku protlačíme jemným sítem. Vmícháme zbývající máslo a zrnka pepře, dochutíme solí a pepřem.

3

Ravioli slijeme a smícháme s omáčkou.

4

Piniová jádra lehce nasucho opražíme a spolu s jehličkami rozmarýnu nasypeme na hotový pokrm. Čerstvě nastrouhaný sýr fontina podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept