Jednoduchý recept

Malinová omáčka Vinaigrette s řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25943

Ingredience

3 g Citronová kůra
10 g Cukr krupice
400 g Krůtí prsa
12 ks Maliny
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet malinový
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
5 g Pepř černý mletý
3 g Pomerančová kůra
120 g Řeřicha
5 g Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 059kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 16 g
28% Sodík 557 mg
41% Bílkoviny 23 g

Malinová omáčka Vinaigrette s řeřichou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Zakapeme lžící slunečnicového oleje, přidáme citronovou a pomerančovou kůru a marinujeme asi 15 minut.

2

Řeřichu očistíme a omyjeme a necháme ji dobře okapat. Smícháme ocet, vodu, ořechový a zbývající slunečnicový olej, okořeníme solí, pepřem a špetkou cukru. Do zálivky opatrně vmícháme maliny.

3

Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a pomalu na něm osmažíme krůtí nudličky do zlatožluta.

4

Na talíř upravíme řeřichu a maso a pokapeme malinovou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept