Recept

Rybí polévka s mořskými plody a rýžovým vínem

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 42 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25952
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Chilli paprička
230 g Hřebenatka
230 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Limetková šťáva
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
2 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 l Vývar rybí
1 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 065kJ
9% Sacharidy 32 g
5% Tuky 3 g
53% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 32 g

Rybí polévka s mořskými plody a rýžovým vínem postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce vlijeme rybí vývar, přidáme víno, šťávu z limetky, ustrouhaný zázvor, pokrájený pórek, šalotky, chilli papričku, kterou jsme zbavili semen. Směs na mírném plameni vaříme pod poklicí asi deset minut. Poté přidáme vyloupané, očištěné a nakrájené krevety a hřebenatky, větší část nasekané petrželové nati a podle chuti opepříme a osolíme. Polévku asi dvě minuty provaříme.

2

Polévku hned servírujeme se zbytkem posekané petrželové nati.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept