Recept

Mátový dresink ke kuřecímu salátu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25964
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Avokádo
1 kávová lžička Balsamico ocet
150 g Cibule
4 polévková lžíce Džus hruškový
2 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Hořčice dijonská
1 ks Hrušky
250 g Kuřecí prsa
40 g Máslo čerstvé
10 g Máta
4 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 g Salát kadeřavý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 764kJ
5% Sacharidy 20 g
43% Tuky 32 g
28% Sodík 570 mg
31% Bílkoviny 17 g

Mátový dresink ke kuřecímu salátu postup přípravy receptu:

1

Maso osmažíme na másle, potom osolíme, opepříme a necháme vychladnout.

2

Cibule oloupeme a nakrájíme na proužky. Hrušku omyjeme, vykrojíme jaderník a dužinu nakrájíme na plátky. Rozpůlíme avokáda, oloupeme je a vyjmeme pecky. Očistíme a omyjeme salát, listy natrháme na menší kousky. Salát, avokáda, cibuli a hrušku upravíme na talíře. Přidáme maso nakrájené na tenké plátky.

3

Oba druhy hořčice smícháme s octem, olejem, džusem na jemný krém. Okořeníme solí a pepřem. Lístky máty nakrájíme na proužky a vmícháme je do dresinku, kterým dle chuti pokapeme salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept