Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2597

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Cukr krupice
50 g Mandle mleté
3 polévková lžíce Med včelí
1 ks Pomeranče
2 polévková lžíce Solamyl
1 ks Tykev
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 793kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 8 g
2% Sodík 44 mg
12% Bílkoviny 7 g

Tykvovo - medový krém postup přípravy receptu:

1

Tykev rozkrojíme, vyjmeme dužinu, nakrájíme na kousky a asi 20minut podusíme. Poté rozmačkáme.

2

Troubu předehřejeme na 160C.

3

Na pánvi do zlatohněda opražíme mandlovou moučku a necháme vychladnout. Kůru z citronu a pomeranče nastrouháme.

4

V míse utřeme vejce s cukrem do bílé pěny. Přidáme med a maizenu a promícháme. Přisypeme nastrouhanou kůru, mandlovou moučku a přidáme tykvové pyré. Dobře promícháme, rozdělíme do zapékacích misek a vložíme na 50minut do trouby.

5

Hotový dezert před podáváním necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept