Jednoduchý recept

Opékaný rozdrobený chléb s česnekem a petrželkou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 25994
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Chléb pšeničný (bílý)
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
18% Sacharidy 64 g
10% Tuky 8 g
46% Sodík 911 mg
17% Bílkoviny 10 g

Opékaný rozdrobený chléb s česnekem a petrželkou postup přípravy receptu:

1

Starší bílý chléb rozdrobíme, pokropíme chladnou vodou, necháme zabalený v utěrce asi 12 hodin v chladničce odležet.

2

Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji. Česnek z pánve vyjmeme.

3

Na rozehřátý olej v uvolněné pánvi dáme uleželý rozdrobený chléb, ochutíme solí a pepřem, za občasného míchání opékáme dozlatova asi 15 minut tak, aby hotový chléb byl křupavý.

4

Petrželovou nať opláchneme, vodu z ní setřepeme a petržel nasekáme najemno. Posypeme jí hotový chléb a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept