Zdravý recept

Uzený hovězí jazyk

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 260
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Hovězí jazyk
10 g Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 937kJ
1% Sacharidy 4 g
21% Tuky 16 g
23% Sodík 469 mg
26% Bílkoviny 15 g

Uzený hovězí jazyk postup přípravy receptu:

1

Hovězí uzený jazyk očistíme a vypereme. Vložíme jej do vroucí vody, mírně osolíme a uvaříme doměkka.

2

Měkký jazyk vyjmeme, ochladíme studenou vodou, ihned oloupeme a vložíme nad páru.

3

Při podávání jazyk krájíme na tenčí plátky.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept