Recept

Pomerančový dresink s fenyklovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 26009
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

150 g Cibule
250 g Fenykl sladký - hlíza
3 polévková lžíce Limetková šťáva
10 g Med včelí
60 ml Olej kukuřičný
125 g Olivy nakládané
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 kávová lžička Pepř červený celý
3 ks Pomeranče
5 g Sůl
2 g Tabasco

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 213kJ
8% Sacharidy 28 g
28% Tuky 21 g
49% Sodík 984 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pomerančový dresink s fenyklovým salátem postup přípravy receptu:

1

Pomeranče oloupeme jako jablko a rozebereme na dílky. Zbytky ovoce vymačkáme do mísy. Očistíme fenykl, nastrouháme na tenké plátky. Otrháme jemné konečky natě, přidáme je k pomerančové šťávě. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na slabé kroužky. Dílky pomeranče, fenykl, cibulové kroužky a olivy upravíme na talíř. K pomerančové šťávě přidáme limetkovou šťávu, olej a rozdrcený zelený pepř a umícháme krém. Okořeníme solí, tabaskem a trochou medu. Rozdrtíme červený pepř a přidáme jej do dresinku, kterým přelijeme salát. Poté jej necháme 30 minut proležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept