Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2601
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Lilek
30 g Máslo čerstvé
100 g Mozzarella
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 ks Šalotka
8 ks Šalvěj čerstvá
1 špetka Sůl
600 g Telecí kýta
1 ks Tymián čerstvý
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 793kJ
7% Sacharidy 25 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 325 mg
73% Bílkoviny 41 g

Telecí po italsku postup přípravy receptu:

1

Naklepeme telecí řízky a na každý položíme tenký plátek lilku, mozzarelly a jeden lístek šalvěje. Necháme uležet.

2

Zavineme a sepneme párátkem. Položíme na varný tác s kousky másla, nakrájenou šalotkou, rajčaty, tymiánem a bílím vínem.

3

Osolíme, opepříme a vaříme v páře 25 minut.

Poznámka

Jídlo je nejlepší vařené v páře, můžeme ale také orestovat na pánvi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept