Jednoduchý recept

Dresink z pekanových ořechů k sýrovému salátu s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26017
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

20 ml Džus jablečný
400 g Jablka
5 g Kari koření
20 g Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Majonéza
4 polévková lžíce Ocet jablečný
4 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
100 g Ořechy pekanové
10 ks Pepř černý celý
5 g Sůl
300 g Sýr Gorgonzola
2 polévková lžíce Víno jablečné
60 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 689 kcal
Kilojoule 2 881kJ
6% Sacharidy 23 g
50% Tuky 37 g
84% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 21 g

Dresink z pekanových ořechů k sýrovému salátu s jablky postup přípravy receptu:

1

Majonézu s kyselou smetanou, olejem, octem, jablečnou šťávou a jablečným džusem smícháme na hladký krém.

2

V hmoždíři rozdrtíme pepř, ořechy nasekáme nahrubo. Přidáme k dresinku, necháme chvíli proležet. Dochutíme solí a kari. Sýr bez kůrky nakrájíme na kostičky, jablka omyjeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a rovněž nakrájíme na kostičky. Sýr a jablka smícháme s dresinkem a necháme 30 minut proležet.

3

Před podáváním ozdobíme koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept