Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 26030

Ingredience

3 ks Bazalka
3 ks Bobkový list
3 ks Cibule
2 ks Kerblík
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
0,5 l Víno bílé
1 kg Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 123kJ
3% Sacharidy 9 g
10% Tuky 8 g
3% Sodík 55 mg
42% Bílkoviny 24 g

Arenanberská štika postup přípravy receptu:

1

Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli. Vykuchanou a očištěnou štiku ochutíme solí a pepřem, na několika místech jemně nařízneme kůži a posypeme nadrobno nakrájenou bazalkou, kerblíkem a petrželkou, vložíme bobkový list a zalijeme vínem. Přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě doměkka.

2

Rybu po upečení vyjmeme a dáme do tepla. Šťávu povaříme, odstraníme koření a za stálého míchání přidáme kousky másla.

3

Poté přelijeme rybu a podáváme s vařenými novými bramborami a špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept