Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 26042

Ingredience

1 ks Citrony
1 kg Cukr krupice
2 polévková lžíce Hořčice
60 ml Ocet vinný červený
2 ks Pomeranče
1 kg Rybíz červený
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 614 kcal
Kilojoule 2 569kJ
42% Sacharidy 151 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 5 mg
5% Bílkoviny 3 g

Rybízové čatní postup přípravy receptu:

1

Rybíz omyjeme a necháme dobře okapat. Otrháme kuličky, promícháme je s cukrem. Necháme 30 minut odležet. Citrony omyjeme horkou vodou a osušíme. Ze všech plodů oloupeme škrabkou kůru a vymačkáme šťávu. Proužky kůry povaříme 5 minut v červeném víně. Přidáme rybíz, citrusovou šťávu a práškovou hořčici. Vaříme tak dlouho, dokud rybíz nepopraská. Vmícháme ocet a nezakryté vaříme dalších 15 minut. Horké čatní plníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept