Relish ke zvěřině - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Relish ke zvěřině
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 26049 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 kg | Brusinky |
2 ks | Chilli paprička |
1 kg | Cibule |
400 g | Cukr krupice |
80 ml | Ocet jablečný |
20 g | Sůl |
250 ml | Víno červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 62g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 276,0mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,6mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brusinky, Chilli paprička, Cibule, Cukr krupice, Ocet jablečný, Sůl, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Relish ke zvěřině postup přípravy receptu:
1 | Přebereme brusinky, omyjeme, necháme dobře okapat. Cibule nakrájíme na velmi jemno. Smícháme cibuli, brusinky, cukr a chilli papričky, necháme 30 minut proležet, aby se uvolnila šťáva. Vmícháme zbývající přísady a nezakryté vaříme 45-60 minut, dokud směs nezhoustne. Ještě horký relish plníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem. |