Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 2605
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
5 ks Nové koření celé
10 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřový bok
2 l Voda pitná
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,307 kcal
Kilojoule 5 469kJ
19% Sacharidy 68 g
146% Tuky 109 g
16% Sodík 322 mg
54% Bílkoviny 30 g

Ovar postup přípravy receptu:

1

Bůček uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali koření, trochu octa a kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky.

2

Uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme zeleninovým vývarem.

3

Ovar podáváme posypaný opraženou strouhankou a nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept