Dip z gorgonzoly - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dip z gorgonzoly
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 26057 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibulka jarní |
80 g | Jogurt bílý |
1 hrst | Ořechy vlašské |
100 g | Sýr Gorgonzola |
100 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 85 kcal
Kilojoule 356kJ
1% Sacharidy 2 g
5% Tuky 4 g
8% Sodík 156 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 11,0mg |
Draslík | 36,8mg |
Vláknina | 683,2mg |
Vitamín A | 26,8mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Jogurt bílý, Ořechy vlašské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Gorgonzola, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dip z gorgonzoly postup přípravy receptu:
1 | Cibulku očistíme a světlou část nakrájíme na jemno. Ořechy nasekáme na středně velké kousky. |
2 | Sýr rozdrtíme vidličkou a smícháme s cibulí, ořechy, jogurtem a tvarohem. |