Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26072

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice
40 ml Limetková šťáva
125 ml Olej olivový extra panenský
150 g Olivy zelené
150 g Olivy černé
5 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Pomerančová kůra
2 ks Sardelové řezy
5 g Sůl
2 polévková lžíce Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 868kJ
3% Sacharidy 9 g
58% Tuky 44 g
111% Sodík 2 g
15% Bílkoviny 8 g

Olivový dip postup přípravy receptu:

1

Olivy nasekáme na jemno. Česnek prolisujeme. Opláchneme sardelky, osušíme je a rovněž nasekáme na jemno. Vše dobře promícháme s hořčicí, lístky tymiánu, olejem, pomerančovou kůrou a limetkovou šťávou. Dip okořeníme solí, pepřem a cayenským pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept