Jednoduchý recept

Sekané žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2608

Ingredience

1 hrst Petržel - nať
250 g Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
3% Sacharidy 11 g
36% Tuky 27 g
6% Sodík 125 mg
41% Bílkoviny 23 g

Sekané žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a očistíme žampiony, dáváme pozor, abychom nepoškodili kloboučky, budeme je plnit.

2

Vyřízneme nožičky hub, které dáme do náplně.

3

Nasekáme nožičky najemno, promícháme je se sýrem, který jsme nastrouhali.

4

Přimícháme nasekanou petrželku, osolíme.

5

Hmotou naplníme kloboučky žampionů, dáme na pekáč a vložíme do vyhřáté trouby.

6

Hotové žampiony přelijeme smetanou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept