Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 26087
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
85 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
115 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
225 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 889 kcal
Kilojoule 3 719kJ
9% Sacharidy 33 g
104% Tuky 78 g
23% Sodík 451 mg
30% Bílkoviny 17 g

Rybí prsty s bylinkami postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme strouhanku s nasekanou petrželkou, mletou paprikou, solí a pepřem.

2

Omyté filety z tresky nakrájíme na pruhy a postupně je obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s trochou vody a nakonec v ochucené strouhance.

3

V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje, vložíme rybí prsty a smažíme je 1-2 minuty po každé straně. Vyjmeme na papírovou utěrku.

4

Podáváme ozdobené snítkou petrželky a dílky omytého citronu. Můžeme doplnit ochucenou majonézou.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z jiné bílé ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept