Recept

Ciabatta s ančovičkami a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 26089
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

60 g Ančovičky konzervované
1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 stroužek Česnek
2 ks Ciabatta
3 polévková lžíce Kečup
115 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
6 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
7% Sacharidy 25 g
29% Tuky 22 g
101% Sodík 2 g
19% Bílkoviny 11 g

Ciabatta s ančovičkami a olivami postup přípravy receptu:

1

Ciabattu nakrájíme na plátky silné asi 2cm a dozlatova opečeme pod rozehřátým grilem. Opečené plátky navrchu potřeme rozkrojeným stroužkem česneku a potom olejem.

2

Každou topinku potřeme 2 lžičkami kečupu, mírně osolíme, opepříme a obložíme plátkem mozzarelly. Topinky posypeme nasekanými bylinkami a ozdobíme nakrájenými olivami a proužky ančoviček.

3

Topinky vložíme zpět pod gril asi na 2 minuty, aby se sýr rozpustil.

4

Podáváme horké.

Poznámka

Bylinky můžeme použít sušené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept