Zdravý recept

Květákový salát

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2609
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Květák
1 špetka Pepř bílý
10 g Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 268kJ
4% Sacharidy 13 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 76 mg
9% Bílkoviny 5 g

Květákový salát postup přípravy receptu:

1

Květák omyjeme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme a necháme odkapat.

2

Růžičky vložíme do mísy a zalijeme vývarem z květáku, do kterého jsme přidali bílý pepř a jemně nasekanou petrželovou nať. Necháme dobře odležet.

3

Před podáváním můžeme pokrm ještě okořenit podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept