Recept

Marcipánová omáčka k ovocnému salátu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26095

Ingredience

3 ks Broskve
50 ml Citronová šťáva
2 ks Jablka
6 cl Koňak Armaňak
50 g Marcipánová hmota surová
20 g Med včelí
250 g Mléko polotučné
75 g Ořechy vlašské

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 514kJ
13% Sacharidy 47 g
20% Tuky 15 g
0% Sodík 2 mg
13% Bílkoviny 7 g

Marcipánová omáčka k ovocnému salátu postup přípravy receptu:

1

Marcipán nastrouháme nahrubo a za stálého míchání rozpustíme v teplém mléce. Vmícháme brandy a necháme vychladnout. Jablka a broskve omyjeme a osušíme. Ovoce rozpůlíme, vyjmeme jádřince a pecky, dužinu nakrájíme na úzké špalíčky. Ihned promícháme s citronovou šťávou a medem, uložíme do chladu. Ořechy nasekáme nahrubo a opražíme. Vlažnou marcipánovou omáčku nalijeme na ovoce a posypeme ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept