Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2610
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Ananas
1 ks Celer - nať
1 ks Chilli paprička sušená
2 ks Cibule
1 špetka Estragon
1 hrst Houby sušené
2 ks Jablka
6 ks Jalovec
600 g Jelení maso
200 g Kompot višňový
1 polévková lžíce Ocet vinný
5 ks Pepř černý celý
1 ks Pomeranče
50 g Rajčata sušená sterilovaná
1 špetka Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 738 kcal
Kilojoule 3 089kJ
35% Sacharidy 124 g
13% Tuky 10 g
13% Sodík 252 mg
88% Bílkoviny 49 g

Jelení steak nadivoko postup přípravy receptu:

1

Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme červeným vínem a necháme odstát.

2

Nakrájené maso lehce naklepeme, dáme ho na rozehřátou pánev na suché dno, otočíme ho, osolíme a přidáváme nakrájenou cibuli, jalovec, chilli papričku, estragon a kuličky pepře.

3

Nastrouhaná jablka na tenké plátky přidáme k masu s namočenými houbami a rajčaty, která jsme připravili, včetně vinné marinády spolu s višňovým kompotem.

4

Nahoru dáme kolečka ananasu a pomeranče.

5

Nemícháme, přikryjeme pokličkou a necháme dusit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept