Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2611

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 špetka Kmín celý
0,1 l Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř bílý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
0,1 l Voda pitná
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 157 kcal
Kilojoule 657kJ
3% Sacharidy 9 g
15% Tuky 11 g
14% Sodík 290 mg
8% Bílkoviny 5 g

Teplý zelný salát postup přípravy receptu:

1

Zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do zálivky z octa zředěného vodou, přidáme sůl, pepř, kmín a cukr a necháme prudce přejít varem.

2

Nakonec osmahneme dozlatova slaninu nakrájenou na kostičky a nalijeme ji na salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept