Jednoduchý recept

Vepřové maso v mrkvi a celeru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 26155

Ingredience

200 g Celer bulvový
10 ml Citronová šťáva
2 špetka Cukr moučkový
300 ml Hovězí vývar základní
2 špetka Kmín drcený
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Mrkev kořen
20 ml Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 936kJ
4% Sacharidy 13 g
44% Tuky 33 g
30% Sodík 596 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vepřové maso v mrkvi a celeru postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozpáleným olejem a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a přisypeme kmín. Dusíme asi 20 minut.

2

Mrkev nakrájíme na kolečka, očištěný celer na kostičky a přidáme k masu. Promícháme a dusíme dalších 10 minut. Zakapeme citronovou šťávou, zaprášíme moukou a trochu osladíme. Dusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept