Jednoduchý recept

Brněnští vrabci

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26159
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Česnek
1 ks Cibule
2 špetka Kmín drcený
150 g Okurky nakládané
3 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
15 g Řeřicha
40 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)
600 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
7% Sacharidy 26 g
44% Tuky 33 g
38% Sodík 767 mg
45% Bílkoviny 25 g

Brněnští vrabci postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na menší kostičky, osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme s prolisovaným česnekem a nasypeme do pánve s rozpáleným sádlem. Pánev zakryjeme a maso podusíme 10 minut. Odkryjeme, občas promícháme a dusíme dalších 10 minut, dokud se tekutina neodpaří.

2

Maso smícháme s vařenými těstovinami, rozdělíme na talíře, posypeme nadrobno pokrájenou cibulí a kyselými okurkami, posekanou petrželkou a řeřichou.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept