Jednoduchý recept

Vepřová roláda z panenky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26164

Ingredience

500 g Bramborová kaše
2 polévková lžíce Hořčice
200 g Játra vepřová
3 špetka Kmín celý
30 ml Olej rostlinný
15 g Petržel kudrnka
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
700 g Vepřová panenka
200 g Vepřový výřez
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
8% Sacharidy 29 g
33% Tuky 25 g
52% Sodík 1 g
89% Bílkoviny 50 g

Vepřová roláda z panenky postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku nařízneme tak, aby vznikl větší plát. Vepřové maso s játry umeleme na strojku, smícháme se strouhankou, s 1 smaženým a 1 syrovým vejcem, s posekanou petrželkou, osolíme a dobře promícháme. Plát potřeme hořčicí, rozložíme na něj masovou nádivku, plát zabalíme do rolády a omotáme nití. Na rozpáleném oleji nejdříve zprudka opečeme kolem dokola, potom vložíme do pekáčku i s výpekem, okmínujeme, podlijeme trochou vody a pečeme 35 minut.

2

Roládu zbavíme nitě, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept