Jednoduchý recept

Hroznová omáčka ke smaženému hermelínu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26169

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 402kJ
12% Sacharidy 44 g
45% Tuky 34 g
39% Sodík 785 mg
37% Bílkoviny 21 g

Hroznová omáčka ke smaženému hermelínu postup přípravy receptu:

1

Hrozny rozpůlíme a vybereme jadérka. Smícháme s želé a grappou a necháme proležet nejméně 3 hodiny.

2

Hermelín příčně rozpůlíme a obalíme v trojobalu, přičemž do strouhanky přimícháme nastrouhané ořechy.

3

V pánvi rozehřejeme dostatečné množství přepuštěného másla a sýr osmažíme dozlatova. Vyndáváme na kuchyňský papír, aby se vpil přebytečný tuk.

4

Na dezertní talíře upravíme vždy polovinu smaženého sýra a hroznovou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept