Recept

Pomazánka z krabího masa pod krustou z přepuštěného másla

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 26188
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

6 plátek Chléb toastový
2 ks Citrony
1 ks Krab
230 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Muškátový oříšek
2 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 824kJ
7% Sacharidy 26 g
45% Tuky 34 g
19% Sodík 384 mg
18% Bílkoviny 10 g

Pomazánka z krabího masa pod krustou z přepuštěného másla postup přípravy receptu:

1

Nejprve pečlivě vyjmeme maso z celého uvařeného kraba. Všechno maso v míse opepříme, osolíme, přidáme ustrouhaný muškátový oříšek, cayenský pepř a šťávu z 1 citronu.

2

V rendlíku rozpustíme 115 g mírně soleného másla a smícháme ho s masem z kraba. Poté ochucené krabí maso rozdělíme do připravených mističek.

3

Zbylých 115 g másla pečlivě přepustíme, polijeme krabí maso v mističkách a dáme zhruba na 1 hodinu do chladničky. Poté servírujeme s toastovým chlebem, který potřeme máslem a ozdobíme půlměsíčky citronu.

4

Pokud všechno maso nezkonzumujeme, vydrží pod máslovou krustou i 2 dny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept