Recept

Jehněčí kotlety pečené v troubě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26204

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Cuketa
12 ks Jehněčí kotlety
50 g Majoránka
50 ml Olej olivový
10 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
50 g Strouhanka
5 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 858 kcal
Kilojoule 3 591kJ
6% Sacharidy 22 g
80% Tuky 60 g
38% Sodík 763 mg
105% Bílkoviny 59 g

Jehněčí kotlety pečené v troubě postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 175 °C. Jehněčí kotlety osolíme, opepříme a do povrchu vetřeme prolisovaný česnek. Kotlety poskládáme do vymazané pečící nádoby.

2

Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Rajčata a cukety omyjeme a nakrájíme na plátky.

3

Zeleninu rozložíme na kotlety, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou majoránkou. Pokapeme je olejem a posypeme strouhankou. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept