Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2621

Ingredience

1 kostka Bujón hovězí
1 ks Cibule
400 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 špetka Koření grilovací
400 g Kuřecí srdíčka
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
189,4 g Rýže loupaná
30 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 501kJ
19% Sacharidy 69 g
27% Tuky 20 g
66% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Srdíčkové rizoto postup přípravy receptu:

1

Zpěníme na oleji cibuli, posypeme kořením, přidáme nakrájená kuřecí srdíčka a dusíme.

2

Přidáme vypranou rýži, dva hrnky vody, bujon a dusíme.

3

Přidáme hrášek a necháme přejít varem. Vypneme příkon tepla a pokrm necháme chvíli dojít.

4

Promícháme a posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept