Recept

Crostini s tatarským biftekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26220
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

1 ks Bageta
25 g Hořčice
25 g Kapary
30 ml Koňak Armaňak
15 ml Ocet ze šampaňského - Balsamic
2 ks Okurky nakládané
50 ml Olej olivový extra panenský
20 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
5 g Sůl
300 g Telecí svíčková
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 397kJ
14% Sacharidy 52 g
37% Tuky 28 g
151% Sodík 3 g
47% Bílkoviny 27 g

Crostini s tatarským biftekem postup přípravy receptu:

1

Okurky nakrájíme na kostičky, kapary nasekáme. Šalotku na jemno pokrájíme. Žloutek ušleháme s olejem, až vznikne hustý krém. Přimícháme šalotku, okurky a kapary. Osolíme, opepříme a ochutíme hořčicí, octem a koňakem. Syrové telecí maso co nejjemněji nasekáme nebo naškrábeme a smícháme s připravenou směsí.

2

Bagetu nakrájíme na plátky a dozlatova je po obou stranách opečeme na dostatečném množství oleje. Na plátky rozdělíme tatarský biftek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept