Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26229
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Avokádo
1 stroužek Česnek
200 g Cuketa
40 g Hrozinky
250 g Lilek
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Ocet vinný
30 ml Olej olivový
50 g Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
4 ks Sardelové řezy
5 g Sůl
200 g Sýr Čedar
100 ml Víno červené
16 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 920kJ
8% Sacharidy 30 g
38% Tuky 28 g
63% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Entremeses variados postup přípravy receptu:

1

Na avokádo na katalánský způsob opražíme v suché pánvi piniová semínka. Sardelové řezy podélně nakrájíme na nudličky.

2

Rozmícháme ocet, sůl a pepř. Avokádo rozpůlíme, odstraníme a dužinu nakrájíme na dílky. Pokapeme je polovinou zálivky. Hrozinky dáme nabobtnat do vody, necháme okapat a avokádo posypeme. Navrch rozdělíme sardelové řezy. Přelijeme zbývající zálivkou.

3

Na plněné žampiony očistíme žampionové klobouky, otřeme je navlhčenou papírovou utěrkou a vykrojíme dřík. Klobouky podusíme na rozehřátém oleji a naplníme na kostičky nakrájenými cuketami. Osolíme a zalijeme bílým vínem. Posypeme sýrem a opékáme 4 minuty v grilu.

4

Na další předkrm očistíme cukety a nakrájíme je na plátky. Plátky prosolíme a necháme odpočinout. Potom je omyjeme a dobře osušíme. Cukety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dozlatova opečeme na rozehřátém oleji. Česnek oloupeme, nasekáme a rozdělíme na plátky cukety. Posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept