Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26259
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

30 g Kapary
10 g Ocet Sherry
20 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
30 g Šalotka
20 ml Sherry brandy
5 g Sůl
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
26% Sodík 526 mg
46% Bílkoviny 26 g

Tuňákové carpaccio postup přípravy receptu:

1

Tuňáka zabalíme do fólie a mrazíme 2 hodiny. Šalotku na jemno nasekáme. Rozmícháme olivový olej, sherry, sherry ocet, sůl a pepř. Kapary dáme okapat a na jemno je nasekáme. Do omáčky přimícháme šalotku a kapary.

2

Ztuhlého tuňáka nakrájíme na co nejtenčí plátky.

3

Plátky upravíme na mísu a přelijeme zálivkou. Přikryjeme a necháme odležet nejméně 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept