Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26268

Ingredience

150 g Fazolové lusky zelené
250 g Hovězí roštěnka vys. peč.
60 g Hrozinky
120 g Hroznové víno
120 g Jehněčí maso
600 g Kuřecí maso vařené
60 g Mandle loupané
30 g Máta
20 ks Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
1 ks Salát hlávkový
5 g Sůl
6 ks Vejce slepičí
8 ks Zavináče
12 ks Šalotka
120 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

155% Kalorie 3,062 kcal
Kilojoule 12 810kJ
55% Sacharidy 200 g
245% Tuky 184 g
346% Sodík 7 g
307% Bílkoviny 173 g

Obložená masová mísa postup přípravy receptu:

1

Listy salátu rozložíme na velkou oválnou mísu. Na tři místa na míse upravíme uvařené kuřecí maso. Zavináče, uvařená vejce, šunku, rostbíf a pečené hovězí a jehněčí upravíme na mísu mezi kuřecím masem v paprscích vycházejících ze středu.

2

Zbývající místa mezi paprsky vyplníme hráškem, kuličkami hroznového vína, olivami, šalotkami, mandlemi a rozinkami.

3

Z pomerančů ostrouháme kůru a posypeme jí celou mísu. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na plátky. Obloženou mísu dotvoříme oranžovými plátky pomerančů a zelenými snítkami máty. Obloženou mísu podáváme s čerstvým křupavým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept