Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 26285
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Celer řapíkatý
50 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
2 ks Mušle slávky
5 g Pepř černý mletý
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
150 g Pórek
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 482kJ
9% Sacharidy 31 g
106% Tuky 79 g
98% Sodík 2 g
109% Bílkoviny 61 g
Mušle slávky

Mušle slávky postup přípravy receptu:

1

Mušle důkladně okartáčujeme pod tekoucí vodou a vousky odstraníme. Otevřené nebo poškozené mušle vyhodíme.

2

Zeleninu očistíme, omyjeme a nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a podusíme na rozehřátém másle. Přidáme zeleninu a dusíme asi 5 minut.

3

Přilijeme pivo a přivedeme k varu. Vložíme mušle, přikryjeme a vaříme 5 minut. Vyjmeme a mušle, které se neotevřely, vyhodíme. Mušle podáváme s vývarem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept