Recept

Pikantní jehněčí špíz

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26301

Ingredience

8 ks Cibulka jarní
500 g Jehněčí maso
1 ks Limetka
1 ks Mango
80 g Máslo čerstvé
50 g Pasta Sambal Oelek
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 903kJ
4% Sacharidy 15 g
43% Tuky 32 g
25% Sodík 492 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pikantní jehněčí špíz postup přípravy receptu:

1

Maso zlehka naklepeme a nakrájíme na nudličky. Stroužky česneku prolisujeme. Smícháme limetkovou šťávu a kůru, ostrou pastu sambal oelek a česnek. Zamícháme s kousky masa. Přikryjeme a dáme odležet do chladničky na nejméně 1 hodinu.

2

Cibulky kuchyňsky upravíme a pokrájíme na kolečka. Oloupeme mango a dužninu rozkrájíme na větší kostky.

3

Maso vyjmeme a lehce osušíme. Na jehlu napichujeme mango, obtočené masovými nudličkami a cibulku. Mírně osolíme a opékáme asi 5 minut na rozehřátém másle. Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept