Jednoduchý recept

Špíz z rybích prstů s broskví a dipem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 26304
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

6 ks Broskve
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Citrony
5 g Cukr krupice
200 ml Kečup
40 g Máslo čerstvé
20 g Máta
80 ml Mléko polotučné
80 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
25 g Petržel - nať
600 g Předsmažené rybí prsty
5 g Sůl
100 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 052kJ
21% Sacharidy 75 g
53% Tuky 40 g
25% Sodík 491 mg
43% Bílkoviny 24 g

Špíz z rybích prstů s broskví a dipem postup přípravy receptu:

1

Připravíme pikantní omáčku, podusíme cibuli a česnek na rozehřátém oleji. Přimícháme kečup a petrželku. Na sýrovou omáčku rozmícháme čerstvý sýr, mléko, citronovou kůru a šťávu. Osolíme, opepříme a osladíme. Přimícháme trochu sekané máty.

2

Rybí prsty nakrájíme na kostky a na rozpáleném másle smažíme dozlatova. Okapané broskve nakrájíme na kousky a střídavě s rybími prsty je napíchneme na krátké špízy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept