Recept

Čokoládové fondue s exotickým ovocem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26310
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

50 g Ananas
1 ks Banány
200 g Čokoláda hořká
200 g Čokoláda mléčná
15 g Cukr vanilka
1 ks Jablka
200 g Jahody zahradní
2 ks Kiwi
250 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 875 kcal
Kilojoule 3 661kJ
27% Sacharidy 96 g
70% Tuky 52 g
3% Sodík 57 mg
16% Bílkoviny 9 g

Čokoládové fondue s exotickým ovocem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme smetanu. Čokoládu nakrájíme na kousky a zvolna ji ve smetaně rozpustíme. Mícháme a přidáme vanilkový cukr. Horké uchováme.

2

Banán a jablko oloupeme. Banán nakrájíme na silné plátky. Jablko zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky. Banán a jablko ihned pokapeme citronovou šťávou.

3

Plátky ananasu nakrájíme na kousky velikosti sousta. Jahody opláchneme, necháme okapat, zbavíme stopek. Kiwi nakrájíme na kousky.

4

Ovoce úhledně upravíme na talíře a podáváme s rozpuštěnou čokoládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept